PEMBELIAN & PEMBAYARAN

 

Setiap pembelian dan pembayaran untuk menyertai sistem  “MISI  100K”  harus mengikuti langkah-langkah seperti berikut :

 1. Pembelian dan pembayaran menggunakan sistem “Shopping Cart“.
 2. Selepas menekan butang “Join Now – MISI 100K“, anda akan dibawa terus ke halaman “Cart“.
 3. Tekan butang “Proceed to Checkout” dan anda akan dibawa terus ke halaman “Checkout
 4. Anda perlu memasukkan semua MAKLUMAT berkaitan melalui borang yang tersedia. Pastikan maklumat yang anda berikan adalah tepat.
 5. Untuk membuat pembayaran, 2 kaedah pembayaran disediakan iaitu :
  • Direct bank transfer– Pembayaran secara “Bank In” atau “Online Transfer“.
  • PayPal – Pembayaran menggunakan Debit Kad atau Kredit Kad.
 6. Baca maklumat selanjutnya untuk kaedah pembayaran.

 

Pembayaran “Direct Bank Transfer”

Kepada anda yang membuat pembayaran menggunakan “Direct Bank Transfer“, kami menyediakan 2 bank untuk anda membuat pembayaran secara “Bank In” atau “Online Transfer“. Anda perlu pilih salah satu dari bank berikut :

 • Maybank : 1622 7254 2146
 • Public Bank : 459 343 1808

Selepas pembayaran dibuat, hantarkan maklumat pemayaran tersebut kepada kami melalui Email (rahsiakomputer@gmail.com) atau Whatsapp (019-5355375). Gunakan “Order ID” anda sebagai rujukan pembayaran.

AKAUN anda di dalam sistem “MISI 100K” akan diaktifkan selepas proses pembayaran disahkan oleh pihak kami. Produk SIM KAD anda akan dihantar dengan segera selepas semua proses pendaftaran selesai.

Selepas diaktifkan, anda boleh download produk PERCUMA yang disertakan melalui AKAUN ANDA di laman web ini. Klik menu MY ACCOUNT dan klik “Download” untuk download produk percuma tersebut.

 

Pembayaran “PayPal”

Kepada anda yang membuat pembayaran menggunakan “PayPal“, anda hanya perlu tekan butang “Proceed to Paypal” dan anda akan dibawa terus ke laman web Paypal.

Di laman web Paypal, anda boleh membuat pembayaran menggunakan Debit Kad atau Kredit Kad anda dengan menekan butang “Pay with Debit or Credit Card“.

Seterusnya masukkan maklumat lengkap Debit Kad atau Kredit Kad anda untuk membuat pembayaran produk.

Selepas proses pembayaran selesai, AKAUN anda di dalam sistem “MISI 100K” akan diaktifkan.  Produk SIM KAD anda akan dihantar dengan segera selepas semua proses pendaftaran selesai.

Di sini anda boleh terus download produk PERCUMA yang diberikan melalui AKAUN ANDA di laman web ini. Klik menu MY ACCOUNT dan klik “Download” untuk download produk percuma tersebut.

 

*Maklumat Pembelian & Pembayaran akan dikemaskini dari semasa ke semasa bergantung kepada keadaan tertentu.

– ADMIN